top of page

OPEN CONTEXT @ Malmaison

Practici și instalații performative transdisciplinare

„OPEN CONTEXT @ MALMAISON” adresează spațiul liminal între performance, înțeles ca formă, practică sau eveniment, și practicile expoziționale, dependente de condiții de (re)prezentare și discursive, printr-o abordare transdisciplinară, cu multipli specialiști, care au facilitat procesul de documentare și studiu. Aceste informații au fost transferate într- o cercetare performativă, în cazul fiecărui performance în parte, ce a implicat dans și explorarea esteticii sale active, care precede reprezentarea, imagine și porozitatea discursivă a spațiului expozițional.

Volume of a Sleep

Instalația performativă VOLUME OF A SLEEP face referire la complexitățile cunoașterii contemporane despre somn, printr-un spațiu poros, la granița dintre vis și realitate. 

de

Oana Mureșan (coregrafă & performer), Vlaicu Golcea (muzică & sound design), Maria Ghement (arhitectă), Justin Baroncea (arhitect), Mihai Stancu (neurocercetător), Alexandru Andrei (tehnician sunet), Atelier SET (set design production), Simona Abagiu (producătoare), Alex Radu (curator).

INSTA_STORY2 copy.jpg

Trecuturi Prezente. Arhiva și corpul

Instalație vizuală și performativă - o pendulare între uitare și recuperare, ștergere și reconstruire. Aducem spații, obiecte și povești din timpuri trecute în prezent, le reconfigurăm, creăm experiențe care devin noi surse de arhivă. 

Trecuturi Prezente 1920x1005 FB EVENT cover instalatie.jpg

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

bottom of page